Home » , , , , » 101 Dalmatinere (1961) Spille Streaming

101 Dalmatinere (1961) Spille Streaming

Spille film 101 Dalmatinere i video i høj kvalitet. Se fuld film 101 Dalmatinere i høj kvalitet. Online streaming 101 Dalmatinere i high definition-format. Download fuld 101 Dalmatinere i top kvalitet. Download film 101 Dalmatinere i HD-kvalitet.


Du vil opdage, at samlede beskrivelse af 101 Dalmatinere nedenfor:
 • Original titel : One Hundred and One Dalmatians
 • Film titel : 101 Dalmatinere
 • År for film : 1961
 • Genrer af film : Eventyr, Animation, Familie,
 • Status for film : Released
 • Udgivelsesdato for film : 1961-01-25
 • Virksomheder af film : Walt Disney Productions,
 • Landene i film : United States of America,
 • Sprog af film : English,
 • Varighed film : 76 Min
 • Gennemsnitlig stemme af film : 6.2
 • Youtube ID film : 1Q_98VlWLF4
 • Oversættelse af film : EN,DE,IT,NL,PT,FR,RU,SV,ES,DA,NB,TR,FI,HU,CS,PL,ZH,HE,NO,IS,EL,
 • Cast af film :Mimi Gibson (Lucky), Frederick Worlock (Horace / Inspector Craven), Ramsay Hill (Television Announcer / Labrador), Mickey Maga (Patch), Thurl Ravenscroft (Captain), J. Pat O'Malley (Colonel / Jasper), Barbara Beaird (Rolly), Tudor Owen (Towser), Martha Wentworth (Nanny / Queenie / Lucy), Queenie Leonard (Princess), Sandra Abbott (Penny), Lisa Davis (Anita), Tom Conway (Quizmaster / Collie), Bill Lee (Roger (singing voice)), Ben Wright (Roger), Rod Taylor (Pongo), Cate Bauer (Perdita), Betty Lou Gerson (Cruella De Vil / Miss Birdwell), Marjorie Bennett (Duchess), George Pelling (Danny), David Frankham (Sgt. Tibs)
Det er en komedie - Det er et mysterium - Det er en thriller - Det er nyt - det er anderledes - Det er dejligt - Det er SJOVT!

0055254

101 Dalmatinere den korrekte film fra Walt Disney Productions, der er udstyret med en beskrivelse af filmen er "De er frække og charmerende, og det bedste er, at der er 101 eksemplarer af dem! Tag med Disneys dalmatinere ud på et fantastisk eventyr for hele familien. Fyldt med spænding, humor og masser af pletter! Hjemme hos Robert og Anita er alt lutter idyl og lykke, for deres dalmatinere Pongo og Perle har fået deres første kuld hvalpe; 15 uimodståelige små hvalpe. Men pludselig en dag er hvalpene forsvundet. Og ikke nok med det, alle dalmatinerhvalpe i hele London er sporløst forsvundet. Hvem kan have taget dem og hvorfor? Den store hundealarm går i gang og hunde fra nær og fjern hjælper med at lede. Sporene leder ikke helt uventet til Anitas gamle skolekammerat, den lumske og upålidelige Cruella de Vil, som altid har drømt om en plettet pelsfrakke…". Filmen er produceret med fremragende grafisk kvalitet, bedste kvalitet af lyd og fineste bedste skuespillere.

Selv om jeg første lære om denne film er jeg ikke helt sikker i tilfælde I nyde idé eller eventuelt ikke. Efter at have set det Dette kan bruges at formidle vi virkelig sætter pris. Jeg helt klart anbefale denne film for dem, der værdsætte genre Eventyr, Animation, Familie, . Du vil være i stand til at ser det uden beregning blot ved klikke indsende og tilmeld, du er i stand til at ser millioner af nyeste filmtitler uden at bruge en skilling.

... Fuld streaming 101 Dalmatinere i high definition kvalitet 720p ....
Original Music Composer : George Bruns, Screenplay : Bill Peet, Editor : Donald Halliday, Producer : Walt Disney, Novel : Dodie Smith, Editor : Roy M. Brewer Jr., Director : Clyde Geronimi, Director : Hamilton Luske, Director : Wolfgang Reitherman
Ja, nu du kan se film forbundet med 101 Dalmatinere 100% længde og find den forbindelse til dette flick 101 Dalmatinere i top videoformat.


Tags: puppy, dalmatian,

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Support : Copyright © 2013. family movie hd - All Rights Reserved